Telefoonnummer: 0345-522500

 

  • Allround moderne tandartspraktijk

  • Geen wachtlijst voor nieuwe patiënten

  • U kunt met het hele gezin terecht

  • Zeer professioneel en hecht team

 

Direct aanmelden

Eline Veen

Eline Veen

Composiet en porseleinen facings

Smile design

Tandheelkundige botox en fillers

Doorzichtige beugels

MRA indien u geen BMI (Body Mass Index) heeft van 30+

Narcose tandheelkunde

 

Composiet en porseleinen facings
Ik werk volgens het cosmetisch kader. Dat houdt in dat ik volgens vast gestelde stappen werk,om u van alle informatie te voorzien. Zo kunt u een keuze maken of wat ik voor u voor ogen heb, ook echt is waar u naar op zoek bent.

Daar hoort een intake en een week bedenktijd bij. Voor een intake kunt u een fysieke intake inplannen of contact opnemen via Facebook of Instagram voor een online consult. Voor porseleinen facings is alleen een fysiek consult mogelijk bij ons in de praktijk.
 

Facings: Na de intake wordt er een afspraak ingepland voor een smile design of direct voor het vervaardigen van de composiet facings.

Smile design is het aanmeten van uw ideale glimlach aan de hand van foto’s. Deze ideale glimlach wordt met de computer gemaakt.

Aan de hand van uw smile design maakt de tandtechnieker een opzet op een model.

Bij de tweede afspraak wordt deze proef opzet op uw gebit aangebracht in een tijdelijke versie. Dan kijken we samen hoe deze tijdelijke opzet u staat. Als u akkoord geeft voor de vorm, gaan we over tot het maken van de facings.

Voor het maken van composietfacings hoeft er weinig weefsel van uw eigen tanden af te worden gehaald. Voor het maken van porseleinen facings wordt en meer tandweefsel van uw tanden afgehaald. Dit gebeurd niet rondom, maar alleen aan de voorkant van de tanden. Doordat er weefsel van de tand wordt afgenomen, kan de tand of tanden gevoelig worden.

Als de definitieve facings klaar zijn, verdwijnt de gevoeligheid.

De andere optie is dat u kiest voor facings uit de hand, in 1 sessie bedacht en gemaakt. U hoeft daarvoor maar een (extra) afspraak voor in te plannen.
 

Voor porseleinen facings wordt er altijd een smile design ontworpen.
 

Prijsindicatie:
Smile design; 400 euro.
Composiet facings: 230 euro per tand ex BTW

Porseleinen facings: 450-500 euro per tand ex BTW

Smile design
Aan de hand van foto’s van uw mond en gezicht ontwerp ik een nieuwe glimlach. Samen met de tandtechnicus maken we een Try-in, oftewel een proef versie van uw glimlach. U krijgt zo een beeld van hoe uw nieuwe tanden eruit gaan zien. Mocht er iets naar wens zijn, kunnen we dit dan nog aanpassen.

Botox en Filler
U kunt bij mij terecht voor tandheelkundige  botox of fillers.

Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld hoofdpijn, kaakspierpijn of gummy smile (tandvleeslach) en volume verlies in het mondgebied. Bijvoorbeeld marionette lijnen, neuslippenplooi, kin en kaak filler.

 Maar ook een skinbooster waarbij uw huid wordt verbeterd, met bijvoorbeeld Profhilo. Hiervoor kunt u in principe op elke werkdag bij mij terecht.

Eens per maand behandel ik samen met Drs L. Strang-Stapper ook andere indicaties zoals traangoot, voorhoofd, kraaienpootjes en frons, dit is meestal op een vrijdag.

Prijs indicatie;

0,5 zone botox: 100 euro
1 zone botox:    150 euro
2 zones botox:   250 euro
3 zones botox:   350 euro

0,5 ml filler: 200 euro
1,0 ml filler: 300 euro
1,5 ml filler: 425 euro
2,0 ml filler: 550 euro
3,0 ml filler: 750 euro

Traangootfiller: 350 euro per sessie

Profhilo 1e sessie: 350 euro
Profhilo 2e sessie: 300 euro

 

Doorzichtige beugels
Wij werken met Ordoline voor het maken van uw doorzichtige beugels. Aan de hand van foto’s, röntgenfoto’s en een mondscan wordt er in Litouwen een analyse van uw gebit gemaakt. Na 6 weken ontvangen we de doorzichtige beugels die u ieder 2 weken lang gedurende 22 uur per dag draagt. Alleen niet wanneer u eet. In 6-12 maanden is de beugelfase afgerond. U kunt tevens bleken in de beugels als u dat zou willen.

MRA
Als u snurkt of apneu heeft, kunt u doormiddel van een slaaponderzoek in het ziekenhuis een anti-snurk beugel of MRA laten aanmeten. U heeft hier een verwijzing van de huisarts of tandarts voor nodig. In veel gevallen komt u, na zo’n slaaponderzoek, in aanmerking voor een MRA. Mocht dit voor u niet het geval zijn, dan kunt u bij mij een MRA laten aanmeten mits uw BMI lager is dan 30. Deze MRA wordt dan over het algemeen niet vergoed. U heeft een aantal keuzes voor welk type MRA bij u past..

Prijsindicatie;
Antisnurk beugel 500 euro
MRA 850-1000 euro, afhankelijk van de garantie die u kiest.
Deze kosten worden meestal niet vergoed door uw zorg- of tandarts verzekering.

Narcose tandheelkunde
Als u extreem bang voor de tandarts bent, of een ander probleem hebt, waardoor een behandeling bij de tandarts niet zomaar mogelijk is, kunt u bij ons terecht voor een behandeling onder narcose. U komt eerst voor een intake, waarbij globaal uitgelegd wordt wat gang van zaken is. Als u zich goed voelt bij onze manier van werken, kunt u akkoord geven voor het opstellen van een behandelplan.

Om een behandelplan op te kunnen stellen, worden röntgenfoto’s gemaakt en er wordt met een spiegel even in uw mond gekeken. We maken samen een plan dat past bij uw wensen.

Globale kosten
Intake: gratis
Opstellen behandelplan: 250 euro
Voor tandheelkundige kosten verwijs ik u naar NZA; alle tandheelkundige tarieven zijn vastgelegd en kunnen niet verschillen.
Narcose; 395 euro per uur. LET OP; deze kosten worden niet vergoed door uw zorg verzekeraar.

Na de behandeling komt u voor nacontrole waarbij wel heel graag willen weten hoe het met u gaat. We kijken of de vullingen lekker zitten of uw kunstgebit goed zit, en polijsten deze indien het nog niet lekker zit. Daarna proberen we uw vertrouwen in de tandarts weer terug te winnen door u iets vaker dan normaal voor controles te zien, ons advies is elke 3-4 maanden bij uw eigen tandarts te komen, maar u bent ook bij ons van harte welkom.

Voor meer informatie, een online consult of voor- en na foto’s kijkt u op mijn  Instagram en Facebook pagina! Hoop u snel te zien.

 

Naast tandarts ben ik chef de clinique van Mondzorg Culemborg. Dit houdt in dat ik eindverandwoordelijke ben voor de kwaliteit van alle behandelingen. Mocht u een probleem hebben met een behandeling of een behandelaar dan probeer ik, samen met de praktijk manager Esther Groen, het probleem voor u op te lossen. Schroom niet om ons te laten weten als iets beter kan, maar ook als u tips heeft, we horen ze graag!

© , Mondzorg Culemborg | Alle rechten gereserveerd | Laatst gewijzigd augustus 2022